Uw uiteindelijke keuze


Uw uiteindelijke keuze voor een donsdekbed is een heel persoonlijke. Daarom vertellen wij ook niet via een vragenlijst welk dekbed u moet kopen. Misschien spelen er ook nog factoren mee die wij onmogelijk in kaart kunnen brengen.


Uiteraard is ons advies een dekbed van ARO® Arländer te nemen. Hierbij krijgt u gegarandeerd een uitstekend dekbed van eerste klas materialen wat met de nieuwste technologieën en volgens de strengste milieueisen is geproduceerd. De dekbedden van ARO® Artländer zijn Öko-tex klasse I  gecertificeerd (geschikt voor baby’s en kinderen) en mogen het Nomite, Traumpass en Downafresh Greenlabel voeren. Al die certificaten mogen voor u een zekerheid zijn dat u een kwaliteitsproduct koopt.


Meer over de kwaliteitskeuzes die ARO® Artländer maakt voor zijn eindproducten.

Wat uw uiteindelijke keuze ook mag worden: Wij hopen dat u met alle informatie op deze website voldoende inzicht heeft gekregen in de wereld van het donzen dekbed. Met die kennis kunt u uw keuze weloverwogen maken. Ook is de kans dat u een dekbed kiest dat niet aan uw verwachtingen voldoet, met al deze kennis, aanzienlijk kleiner geworden.

Mocht u nog vragen hebben, kijkt u dan eerst eens bij de veelgestelde vragen.
Mocht uw vraag daar niet bij zitten dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen via de mail of telefoon.

< Vorige paginaNaar de webwinkel >