Over ons / Bedrijfsprofiel


We zijn een klein bedrijf met grote bedrijven die achter ons staan. We zijn betrokken, ter zake kundig en we zijn u graag van dienst, zodat u (weer) kunt genieten van een (h)eerlijke nachtrust. En dat doen we al vanaf 2007 met veel inzet en enthousiasme.


Gisba Slaapcomfort B.V. in Holland van Boven (SBS6) november 2020

Geschiedenis

In 2005 zijn wij, Francien Spannenburg en Bram van Schagen, begonnen met de Gisba Groep, waarbij GIS staat voor slim en uitgeslapen en BA staat voor bedrijfsactiviteiten. Het bedrijf had twee benen om op te staan: Gisba Vulmaterialen B.V. en Gisba Kunststoffen B.V. De namen zeggen het al, wij doen in vul- en afdekmaterialen, maar zeker niet alleen in synthetische!

Als werknemer vanaf 1993 en later als zelfstandig agent voor verschillende producenten van vulmaterialen hebben we deze markt goed leren kennen. ARO® Artländer GmbH is één van die producenten, maar hij maakt naast vulmaterialen ook complete eindproducten, te weten donzen dekbedden en aanverwante artikelen.

De unieke samenwerking tussen Gisba en ARO® Artländer, waarvan deze website en de rechtstreekse verkoop aan eindgebruikers het resultaat is, kwam pas tot stand nadat eerst geprobeerd is de dekbedden via postorderbedrijven en winkels bij de consumenten te krijgen. Bij die bedrijven bleek de belangstelling voor een ‘nieuwe’ leverancier niet erg groot te zijn. Nieuw tussen aanhalingstekens, want ARO® Artländer produceert al vanaf 1919 donzen dekbedden.

Wij zijn echter zo overtuigd van de kwaliteit van het product en positief over de dier- en milieuvriendelijke manier van produceren dat we de dekbedden graag in de Nederlandse slaapkamers brengen. Vandaar dat er in de zomer van 2007 is besloten om deze topkwaliteit dekbedden rechtstreeks aan de consumenten aan te bieden via Internet.
Juist omdat de kwaliteit zo belangrijk is, willen we geen ‘standaard’ webwinkel zijn. We willen ook veel informatie geven over dons en donzen dekbedden, zodat de klant een bewuste keuze kan maken.

Binnen Gisba Vulmaterialen B.V. dreigden de webwinkels onder te sneeuwen door de Business to Business handel die voor Gisba Vulmaterialen toch altijd nog de basis is. Om de particuliere klanten ook op de lange termijn de service te kunnen blijven bieden die wij voor ogen hebben, zijn al onze webwinkels vanaf 1 april 2012 onder gebracht in een derde poot van de Gisba groep: Gisba Slaapcomfort B.V. Een naam die niet alleen de lading dekt, maar ook staat voor 100% aandacht voor het uitgeslapen wakker worden na een welverdiende comfortabele nachtrust.


Onze missie

Doel: Het beste product voor de beste prijs leveren, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de mens en het milieu.

De beste prijs:
Omdat u via Gisba rechtstreeks van de fabrikant koopt heeft u gegarandeerd de beste prijs. Gisba vervult de rol van binnendienst en expeditie tegen een bescheiden marge die mogelijk is dankzij een geautomatiseerd ordersysteem en omdat er geen magazijnen of winkels in de kostprijs verrekend hoeven te worden.

Rekening houden met de mens en het milieu:
Alle aangeboden producten voldoen aan strenge Europese normen zoals bijv. Öko-tex 100 klasse 1. Er worden alleen eerste klas materialen gebruikt van betrouwbare leveranciers die op hun beurt het arbeidsrecht en ook het milieu, in breedste zin, in ere houden.

Bovenstaande resulteert automatisch in het beste product; een product wat op een verantwoorde wijze tot stand is gekomen, een lange levensduur heeft en waarvan u veel plezier zult hebben.


Andere sites van Gisba Slaapcomfort B.V.

In de eerste jaren dat we via deze site donzen dekbedden verkochten, kwam steeds vaker de vraag naar donzen kinderdekbedden. De samenwerking met ARO Artländer kreeg begin 2009 een vervolg: www.kinderslaapcomfort.nl. Niet alleen met kinderdekbedden, maar o.a. ook slaapzakjes/trappelzakken en matrassen voor de allerkleinsten.

Met www.zijdendekbedden.nl bieden we vanaf midden 2011 ook 100% zijden dekbedden aan rechtstreeks uit het land van oorsprong; China. Dit zijn perfecte zomer-, all year-, en, minder bekend, ook winterdekbedden met een geheel eigen keizerlijk slaapcomfort.

Tot slot zijn we begonnen met een website met wollen dekbedden. Dat natuurlijke materiaal mocht niet missen in onze collectie. Net zoals bij deze donzen dekbedden site, en de site met zijden dekbedden, doen we het ook daar weer net wat anders dan onze collega concurrenten. www.wollendekbedwinkel.nl verkoopt niet alleen wol en edelharen dekbedden, maar geeft ook veel informatie, precies zoals u van ons gewend bent.

Al onze dekbedden in één overzicht vindt u op onze site gisbadekbedden.nl. Een buitenbeentje, voor ons, omdat deze site vooral op de verkoop van dekbedden is gericht.