2 4 ga naar het winkelwagentjega naar de voorwaarden
kieshulp - keuze Uw uiteindelijke keuze
keuze dons dekbed

Uw uiteindelijke keuze is een heel persoonlijke. Daarom vertellen wij ook niet via een vragenlijst welk dekbed u moet kopen. Misschien spelen er ook nog factoren mee die wij onmogelijk in kaart kunnen brengen.

Uiteraard is ons advies een dekbed van ARO® Arländer te nemen, hierbij krijgt u gegarandeerd een uitstekend dekbed van eerste klas materialen wat met de nieuwste technologieën en volgens de strengste milieueisen is geproduceerd. De dekbedden van ARO® Artländer zijn Öko-tex klasse I  gecertificeerd (geschikt voor baby’s en kinderen) en mogen het Nomite en Traumpass label voeren. Al die certificaten mogen voor u een zekerheid zijn dat u een kwaliteitsproduct koopt.

Meer over de kwaliteitskeuzes die ARO® Artländer maakt voor zijn eindproducten.

Wat uw uiteindelijke keuze ook mag worden, wij hopen u met alle informatie op deze website voldoende inzicht te hebben gegeven in de wereld van het donzen dekbed om uw keuze weloverwogen en met meer kennis van zaken te kunnen maken. Mocht u nog vragen hebben, kijkt u dan eerst eens bij de veelgestelde vragen. Mocht uw vraag daar niet bij zitten dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen via de mail of telefonisch tijdens kantooruren.